Prayer call: Pray that don’t get a drought in the summer of 2017 – [swedish]

Tisdagen den 28 mars var jag ute på en evangelisations och bönerunda i Skövde. Efter att ha bett över det Gud lade på mitt hjärta vid det tillfället, sade han till mig att gå in på Commerce (gallerian) och sätta mig och läsa på aftonbladets hemsida. 1) Gud visade mig en nyhet från TT om kraftigt understigande nivåer i Vättern, ca 50 cm under normalnivåer. Experterna verkade vara oroliga för torka. Detta visade Gud mig 20 minuter efter att artikeln hade publicerats.

Den 8 februari 2015 hade jag en dröm om vad djävulen hade för plan för att förslava svenska folket. 2) Ett av stegen i den planen var att göra Vänern och Vättern otillgängliga för svenska folket.

Samtidigt som jag läste artikeln så 3) sade Gud till mig: “Be att det här inte händer.”

Det finns ett klart mandat från Gud till Sveriges kristna och förebedjarna att be emot det här skeendet med risk för torka i sommar. 

Nedanför finns drömmen och artikeln från TT återgivna. Det här är inte en profetia i stil med “Ty så säger Herren”, utan mer en varning till Guds folk som även andra måste be över och pröva i sin ande.


8 februari, 2015 (Söndag) – Profetisk dröm

Jag drömde att jag stod i en lång kö för att komma in till en domstolsförhandling. När jag kom till dörren så ville de inte släppa in mig för att jag inte såg tillräckligt prydlig ut. När jag kom in i domstolssalen så var det en gymnastiksal som användes som domstol. Längst fram fanns fyra stolar varav en var ett domstolssäte. Domaren var somalier eller etiopier och inte längre än 1,50. Han satte sig i domarsätet och syntes knappt bakom bordet. Han höjde stolen så att han syntes väl. Sen kom de tre andra domarna in och de såg ut att vara från Mellanöstern. Därefter fanns det massor av rader av stolar och människor där inne. Själv var jag längst bak och satt inte bland stolsraderna. En försvarare som skulle försvara landet hade fyra baner som han delade ut. Varje baner representerade någonting som domarna hade tänkt att göra mot Sverige och folket. Det första baneret var en vit flagga med konturerna av Vänern och Vättern, dessa sjöar skulle tas ifrån oss, eller bli otillgängliga för folket. På nästa baner skulle landskapen/länen tas ifrån oss, eventuellt skulle landskapsgränserna raderas. Nästa baner var gjort av något som såg ut som taggtråd, och detta innebar slaveri, att vi skulle bli slavar. På ytterligare ett baner som jag inte såg hur det såg ut så skulle vi förlora våra identiteter som nation och som invånare i ett landskap. (Jag kommer inte ihåg den exakta ordningen för hur baneren presenterades för mig.)

Uttydning: Drömmen handlar om vad som är djävulens plan för Sverige. Med tanke på att försvararen bara visade vad som var den hemliga planen, så tyder detta på att det inte är fastslaget, men syftet är att förslava folket genom att göra det identitetslöst. Medlet för att uppnå målet är bl a multikultur.

Kristoffer Paulsson

Rekordlåga vattennivåer i Vättern

NATUR. Vattenståndet i Vättern är det lägsta på över fyrtio år. Just nu ligger vattennivån runt 40-50 centimeter under det normala, rapporterar P4 Jönköping.
Det låga vattenståndet syns utmed stränderna och kan få stora konsekvenser både för boende, båtägare och lantbrukare.
Brunnar runt sjön riskerar att sina, vilket kan påverka lantbrukare redan i vår.
– Stora djurbesättningar, och då särskilt om det är mjölkkor, är otroligt vattenkrävande, säger Måns Lindell som är limnolog och sakkunnig på Vättern, till SR.
Länsstyrelserna i de fyra länen runt sjön håller nu regelbundna möten och följer utvecklingen för att kunna säkra vattentillgången till sina sammanlagt 1,3 miljoner invånare.
– Det finns väl en risk att vi kommer att uppleva, tyvärr får man väl säga, ett “all time low” sommaren 2017, om det inte tillförs mängder av nytt vatten, säger Måns Lindell, till SR.

TT – Aftonbladet 2017-03-28
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article24626334.ab

Tagged

Leave a Reply